Sakarya’nın TOKİ’si gibi çalışan ve yatırımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan genç İşadamı Emre Karataş; İstanbul Florya’da açtığı ve ünlü markların yer aldığı Karataş Motors ile de Türkiye’nin başlıca firmaları arasına girdi.

Daire sayısı 1000’e yaklaşıyor

Sakarya’da 1978 yılından beri faaliyet gösteren Karataş İnşaat; Sakarya’nın 8 bölgesinde “Cemre” adını verdiği inşaatlarını tamamladığı ve satışını gerçekleştirdiği 700 dairenin ardından; 15 blok ve 120 daireden oluşan Cemre 17’ninde satışına başladı.


Sakarya’nın girişimci ve tanınmış işadamlarından Emre Karataş; 1+1 ve 5+1 arasında 80 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardığı Cemre 17’ninin ardından, çıtayı daha da yükselteceklerini söyledi.

İş Bankası’ndan Kredi

Adeta Sakarya’nın TOKİ’si gibi çalışan ve yatırımlarıyla tüm dikkatleri üzerine toplayan genç İşadamı Emre Karataş; Beşköprü’de bulunan Cemre 13’te de 100 bin TL’den başlayan fiyatlarda 90 dairenin kaldığını, İş Bankası güvencesiyle yüzde 75’ine kadar kredi çıkartabileceklerini dile getirdi.

Cemre 13’ün krediye hazır olduğunu ifade eden Karataş; Cemre 17’ninde satışına başladıklarını söyledi.

İstanbul’da ünlü markalarla

Araba hobisi olarak ta tanınan genç İşadamı Emre Karataş; İstanbul Florya’da 2012 yılında açtığı ve ünlü markaların yer aldığı Karataş Motors ile de Türkiye’nin başlıca firmaları arasına bulunuyor.

İnşaat dışında Otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Emre Karataş; Lamborghini, Ferrari, Bmw, Audi, Bentley, Land Rover, Maserati, Mercedes, Porsche, Aston Martin” gibi lüks araçların ithalatını, satışını ve satış sonrası desteğini sağladıklarını, tüm müşterilerin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabaladıkların hayallerindeki, tam da akıllarındaki araçları müşterilerine sunabilmek için takipçilerini İstanbul/Bakırköy/Florya’da yer alan Showrromlarına farkı yaşamaya davet ettiklerini söyledi.