Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Ramazan Kitap Sokağı’nda başladı. Kitap Sokağı sahaflar, kitabevleri ve yayınevleri kitapseverlerle katılımıyla Demokrasi Meydanı’nda kitap dostlarının adresi olacak. Aynı zamanda meydanda bulunan etkinlik tırında iftar sonraları dinleti ve farklı etkinlikler de gerçekleştirilecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Ramazan Kitap Sokağı’nda başladı. Pandemi sonrası yeniden kurulan ve vatandaşlarımızın her Ramazan kitapla buluşma adresi olan geleneksel Ramazan Kitap Sokağı düzenlenen törenle ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Geleneksel Sakarya Ramazan etkinliklerine Demokrasi Meydanı’nda başlandı.

Ramazan akşamlarına anlam katacak

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kurulan Kitap Sokağı’nda birbirinden değerli sahaflar, kitabevleri ve yayınevleri kitap severlerle buluşacak, aynı zamanda meydanda bulunan etkinlik tırında iftar sonraları dinleti ve farklı etkinlikler de gerçekleştirilecek. Ramazan akşamlarına birbirinden farklı etkinliklerle anlam katacak Kitap Sokağı’nda ayrıca seramik, kaligrafi ve ebru atölyeleri de yer alırken Büyükşehir Belediyesi, Çözüm Masası, Belpaş, Sera A.Ş. ve Fidan A.Ş, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından kurulan stantlarda ziyaretçilerin ilgi odağı olacak.

Geleneksel Sakarya Ramazan etkinliklerine Demokrasi Meydanı’nda başlandı.

Başkan Yüce Kitap Sokağı’na davet etti

Açılış törenine Başkan Ekrem Yüce’nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Müftüsü Hasan Başiş, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ak, Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Furkan Beşel, SASKİ Genel Müdürü Yiğit Turan, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, meclis üyeleri, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, basın mensupları ve çok sayıda ziyaretçi katıldı. Dualarla açılışı yapılan Kitap Sokağı’nı baştan sona dolaşan Başkan Ekrem Yüce, sahaflarla hasbihal etti ve tüm vatandaşları farklı farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak Kitap Sokağı’na davet etti. Kitap Sokağı’nda ilk gün mehter takımının gösterisi ile son buldu.