Başkan Toçoğlu, iftar sofralarında misafir edilen vatandaşlar ile yakından ilgilenerek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Mahallemde İftar Var’ etkinlikleri devam ediyor.

Dünya Kuran okuma birincilerinden Kuran – ı Kerim tilavetleri, meddah ve gölge oyunu gösterilerinin de yer aldığı etkinlikler kapsamında, Ferizli Buluşması gerçekleştirildi.

Ferizli Belediyesi önü, Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçekleştirilen iftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Sakarya Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Ayhan Sefer Üstün, AK Parti Ferizli İlçe Başkanı Cemil Sağlam, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, il genel ve belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

16. İlçe Buluşması

İlçe belediyesi önünde kurulan gönül sofralarına yoğun ilgi gösteren Ferizlili vatandaşlar, İstanbul Piyale Paşa Başimam Hatibi İshak Danış’ın Kuran-ı Kerim tilaveti ile iftar vaktini beklemeye başladı.

Gönül sofralarında misafir edilen vatandaşları masalarında ziyaret eden, tek tek hal hatır soran Başkan Toçoğlu, son günlerinde olunan Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. İftar vaktine doğru vatandaşların sofrasına konuk olan Başkan Toçoğlu, Ferizlili hemşerileri ile oruç açtı.

Hacıvat - Karagöz

Düzenlenen iftar programının ardından her ilçede olduğu gibi Ferizli’de de Meddah ve Gölge Oyunu sahnelendi.

Meddah hikâyelerinin anlatıldığı, Karagöz, Hacıvat, Muhacir ve Çengi gibi tiplemelerin yer aldığı gölge oyunu gösterilerini, çocuklar beğeni ile takip etti.