Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Berberler Esnaf Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı’na katıldı. SESOB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra, Söğütlü Belediyesi Başkanı Ertuğrul Özcan, SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sebzeciler ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Muzaffer Kabacan, Sakarya Berberler Esnaf Odası Başkanı Veysel Yıldız, Meslek Odası Başkanları ile çok sayıda esnaf ve sanatkâr katıldı.

Başkan Toçoğlu’na teşekkür Programın ilk konuşmasını gerçekleştiren, Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın tüm berber esnafı için hayırlı olmasını temenni eden SESOB Başkanı Hasan Alişan, “Esnaf ve sanatkârlarımızın teveccühüyle 4 yıllığına seçilen yönetim kurulumuza bu görevi siz emanet ettiniz. Biz hizmet etmekten mutluluk duyan meslek kuruluşlarıyız. Oturduğu makamlarda kalıcı olduğunu düşünen bir anlayışa sahip değiliz. Büyükşehir Belediyemizin esnaf ve sanatkârlara gösterdiği özel ilgi bizim için mutluluk vericidir. Bu vesileyle bizlere gösterdiği önem ve itibardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Güzel gelişmeleri birlikte yaşayacağız Olağan Genel Kurul Toplantısı sonrası oluşturulacak yeni yönetimin aynı anlayış ve azimle çalışmalarına devam edeceğinin altını çizen Sakarya Berberler Esnaf Odası Başkanı Veysel Yıldız ise, “Esnaf kardeşlerimizden birinin yaşadığı sorun, hepimizin sorunudur. 2014 yerel seçimlerinden sonra berber esnafımızın en büyük taleplerinden biri olan Pazar günlerinin tatil olmasına yönelik çalışmalarımızı, değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız ve esnafımızla istişare edeceğiz. Biz her zaman esnaf kardeşlerimizin en güzel standartlarda yaşamasını istiyoruz. Önümüzdeki dönemde güzel gelişmeleri hep birlikte yaşayacağız” ifadelerini kullandı.

Önemli çalışmaları hayata geçirdik Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın tüm berber esnafına hayırlı olmasını temenni eden Başkan Toçoğlu, “Göreve başladığımız günden buyana tüm esnaf ve sanatkârlarımızla iyi ilişkiler içerisinde olmaya, esnaflarımızdan gelen taleplere çözümler getirmeye çalıştık. Esnafımız ile ilgili konularda önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri olarak esnafımızın yanındayız, beraberiz. Sizlerin işlerine katkı sağlayabilmek için çalışıyoruz. Pazar günlerinin tatil olması konusunda esnafımızın tüm önerilerine açığız, bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Fikir birliğini önemsiyoruz Konuşmasının devamında esnaf odaları tarafından fikir birliği içerisinde oluşturulan taleplerin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak esnafımızın fikir birliği içerisinde taleplerini ifade etmesini çok önemsiyoruz. Bu vesileyle Olağan Genel Kurul sonrası oluşturulacak yeni yönetim kurulunun hayırlı olmasını temenni ediyorum. Yeni seçilen kardeşlerimize çalışmalarında Allah’tan kolaylıklar diliyorum” dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının ardından mesleğinde özverili çalışmalarından dolayı başarılı olan esnaf ve sanatkârlar ile basın mensuplarına plaket takdim etti.