Başkan Toçoğlu, İl Başkanı Uncuoğlu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlelerine devam ediyor.

Eski haliyle kötü bir görünüm sergileyen ve bölge halkından yoğun şikâyet alan Serdivan Eski Kazımpaşa Caddesi, Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı çalışmayla, modern bir görünüme kavuşuyor.

Serdivan ilçesinin hızla gelişen bölgelerinden olan Eski Kazımpaşa Caddesi’nde ilk olarak SASKİ bir çalışma gerçekleştirerek kayıp – kaçak oranı yüksek hatları yeniledi. Daha sonra Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yol çalışması başlattı. Hızla süren çalışma kapsamında 1 km uzunluğunda ve 11 metre genişliğindeki Eski Kazımpaşa Caddesi’nde asfalt, bisiklet yolu ve bordür çalışması yapılarak cadde çift şerit olarak düzenlenecek.

Kavşak Yapılacak Ulaşım Dairesi Başkanlığı da Eski Kazımpaşa Caddesi’nin giriş ve çıkışlarında düzenleme çalışması başlattı. Çalışma kapsamında caddenin Aralık yol girişi tarafında kavşak çalışmaları gerçekleştirilecek.

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu beraberinde AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu ve Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ile yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Turan ve Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu’dan bilgi aldı.

Eski Kazımpaşa Caddesi’ndeki çalışmalar kısa sürede tamamlanarak trafik akışı rahatlayacak.