Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehrimizin ulaşımına 1720 metrekare bölünmüş yol ve 4 yeni kavşak daha kazandırıyoruz. Kaldırım ve bisiklet yolu çalışmamız hızla sürüyor.

En kısa sürede de asfalt çalışmasını başlatacağız” dedi.

Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ulaşım hamlelerine devam ediyor, şehrin ulaşımına yeni duble yol ve kavşaklar kazandırmayı sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Erenler Murat Soğancıoğlu ve Yavuz Selim Caddelerinde Fen İşleri ekipleri çalışma yapıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Eski haliyle kötü görünüm sergileyen ve vatandaşlarımızdan yoğun şikayet alan bölgelerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Erbakan Bulvarı yeni haliyle çok güzel olurken, Serdivan Eski Kazımpaşa Caddesi’ndeki çalışmamızla caddenin çehresini değiştirdik. Şimdi de Erenler’in can damarı caddelerde çalışma yapıyoruz.” diye konuştu.

1700 metre bölünmüş yol, 4 adet kavşak

Çalışmalarla ilgili ayrıntılı bilgiler veren Ali Oktar, “Murat Soğancıoğlu Caddesi 25 m genişliğinde ve 620 m uzunluğunda.

Yavuz Selim Caddesi ise 40 m genişliğe sahip ve 1100 m uzunluğunda.

Bu iki caddedeki çalışmalarımız sonucunda Karasu Kavşağı’nı, İlhan Aras ve 1060 nolu caddeleri birbirine bağlamış olacağız. Ekiplerimiz bölge ulaşımına 4 yeni kavşak daha kazandıracak.

Kaldırım ve bisiklet yolu çalışmamız hızla sürüyor. En kısa sürede de asfalt çalışmasını başlatacağız.” ifadelerini kullandı.