Sakarya Engelliler ve Güçlendirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Kılınç’ın ev sahipliğini yaptığı açılış törenine, Hendek Belediye Başkanı Ali inci, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol Aydın, Sakarya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Ahmet Akdardağan, MHP Sakarya İl Başkan Yardımcısı Cengiz Arslan, MHP Adapazarı İlçe Başkanı İsmail Küçük, MHP Adapazarı Belediye Başkan Adayı Ahmet Tufan Demircioğlu, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Semra Balaban, Lastik-İş Sendikası Şubesi İdari Sekreteri Mustafa Sipahi, Sakarya Ülkü Ocakları İl Başkanı Samet Şahin, Beyhekim Hastanesi Başhekim Yrd Hasan Feyzi Katıöz, MHP’li yöneticiler ile Sakarya Engelliler ve Güçlendirme Dernek üyeleri katıldı.

Almanya’da ki sistemi Sakarya’da uygulayacak Açılışta bir konuşma yapan Sakarya Engelliler ve Güçlendirme Derneği Başkanı Fatma Kılınç, “Ben Almanya’da doğdum ve orada büyüdüm. Şimdi ise Sakarya'dayım ve Sakaryalı oldum. Amacım Almanya’da ki sistemi burada da gerçekleştirmek. Sakarya halkı bu konuda çok duyarlı. Çok güzel projelerimiz var. Sizlerinde destekleriyle bu projelerimi gerçekleştirmek istiyoruz.Biz engellilerimizin sessiz çığlıklarının sesi olmayı amaçlayan bir derneğiz” diyerek, desteklerinden dolayı Fırat Karagöz’e ayrıca teşekkür etti.

“Her zaman derneğin yanınızda olacağız” Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise, “Bugün burada yapılan engelle yola çıkan kardeşlerimi başta tebrik ediyorum. Başarılar diliyorum. Birlikte de güzel projeler yaparız” dedi. Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ise “Hepimiz potansiyel bir engelli adayıyız. Bir saatimizin bir anımızın garantisi yok. Engellilerin, engelleri için dışlanmamalı. Derneğin çalışmaları hayırlı olsun. Her zaman yanınızdayız” dedi.