Başkan Toçoğlu’na Ödül Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödülleri kapsamında E – Belediyecilik kategorisinde yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında uygulamaya koyduğu projeler ile ödüllendirilmeye devam ediyor. Türkiye’nin Yerel Yönetim Oscar’ları olarak bilinen ve bu yıl 5’incisi düzenlenen Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödülleri sahiplerini buldu. Kültür Sanat ve Turizm Etkinlikleri, Sosyal Sorumluluk, Kent İçi Ulaşım, Katılımcı Yönetim, Çevre Koruma, Kültür ve Sanat Varlıklarının Korunması, Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım, Afet Yönetimi ve E Belediyecilik olmak üzere toplam 9 kategoriden oluşan ödül töreninde Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, E – Belediyecilik kategorisinde yılın Büyükşehir Belediye Başkanı ödülünün sahibi oldu.

Ödüllü e - belediyecilik

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun ödüllendirildiği E – Belediyecilik kategorisinde yer alan proje ise Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Medya Uygulamaları adı altında tüm dünya belediyeleri arasında bir ilk olarak belediyecilik hizmetlerinin Sakarya Büyükşehir Belediyesi Resmi Facebook hesabı üzerinden sunulması çalışmalarını kapsamaktadır.