Başkan Toçoğlu’ndan Duyarlılık Çağrısı



Şehirdeki karla mücadele çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Toçoğlu, Taraklı’ya yaptığı ziyarette, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu vesileyle hemşerilerimizi bir kez daha herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için kar lastiği ve zincir kullanma konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş ve Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan ile şehirde tüm hızıyla devam eden karla mücadele çalışmalarını yerinde inceledi. Programı kapsamında Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman ve meclis üyeleri ile de bir araya gelen Başkan Toçoğlu, yoğun kar yağışına rağmen ana arterlerde herhangi olumsuz bir durumun söz konusu olmadığının altını çizdi. 

Ekiplerimiz Sahada
Toçoğlu, “Karla mücadele konusunda şehir genelindeki çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Büyükşehir hizmet sınırlarındaki tüm bölgelerimizde ayrı ekipler oluşturduk. Herhangi bir mağduriyet yaşanmaması için çalışmaya devam ediyoruz. Kış şartlarına hazır olmayan, kar lastiği bulunmayan ve zincir kullanmayan araçların trafiği olumsuz etkilemesi ekiplerimizin kar temizleme çalışmalarını da olumsuz etkiliyor. Buna Taraklı’da bir kez daha şahit olduk.” diye konuştu.

Duyarlılık Bekliyoruz
Olumsuz hava şartlarında herhangi bir mağduriyetin yaşanmaması için tüm vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini de açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir ve ilçe belediyelerimiz ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu vesileyle hemşerilerimizi bir kez daha herhangi bir mağduriyetin oluşmaması için kar lastiği ve zincir kullanma konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.