Doğa yürüyüşlerinin adresi Sapanca oldu. Doğa sporları konusunda alanında uzman kişilerin öncülüğünde buluşan doğaseverler, bu hafta Sapanca Yanık Vadisi’nin eşsiz doğasını keşfetti.

Doğa Yürüyüşü ile yanık vadisini keşfettiler.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen doğa yürüyüşlerinin bu haftaki etabı Sapanca ilçesinin Yanık Vadisi oldu. Her hafta Sakarya’nın birbirinden değerli eşsiz doğasını keşfe çıkan doğaseverler şehrin kalabalığından uzak olmanın ayrıcalığını yaşadı. Aktivitelerden bir hayli memnun olan vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Doğa Yürüyüşü ile yanık vadisini keşfettiler.

Sakarya doğası ile bir başka

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya’mızın eşsiz güzellikleri arasında yürüme fırsatı yakalayan doğasever lerimizi her hafta farklı bir noktada buluşturmaya devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın uzun zamandır hasretini çektiği doğa yürüyüşlerine alanında uzman isimler de takılarak yürüyüşlerini tamamlıyorlar. Doğaseverler, gün sonunda hatıra fotoğrafı çektirerek yürüyüşlerini tamamladı. Doğa yürüyüşlerinin sonuncusu 3 Temmuz Pazar günü Akgöl de gerçekleşecek” denildi.