Büyükşehir Belediyesi tarafından Koronavirüse karşı kurulan dezenfekte ekibinin Donatım Park’ta gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, “İlk günden itibaren Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle yoğun bir şekilde şehrimizde virüsün yayılmasını engellemek amacıyla dezenfekte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından Koronavirüse karşı dezenfekte ekibi kuruldu. 5 ekip 18 kişiden oluşan uzman ekipler vatandaşların sıklıkla tercih ettiği meydanlar, parklar ve tüm umumi alanlarda düzenli olarak dezenfekte çalışması gerçekleştirecek. Oluşturulan ekibin Donatım Park’ta gerçekleştirdiği dezenfekte çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, dezenfekte ekibine çalışmalarında kolaylıklar diledi. Başkan Yüce’ye incelemeleri sırasında SASKİ Genel Müdürü Dr. İlyas Demirci ile Büyükşehir ve SASKİ bürokratları eşlik etti.

Dezenfekte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz

Çalışmalar sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Ekrem Yüce, “Bilindiği üzere Koronovirüs nedeniyle ülkemizde çeşitli önlemler alındı. Bizlerde bu önlemler münasebetiyle ilk günden itibaren Büyükşehir Belediyesi olarak bütün ekiplerimizle yoğun bir şekilde şehrimizde virüsün yayılmasını engellemek amacıyla dezenfekte çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu kapsamda bütün açık alanlarımızı, parklarımızı, bahçelerimizi, oyun alanlarımızı, kapalı mekanları, otogarları ve hizmet binalarımızın her noktasını düzenli olarak dezenfekte ediyoruz. Tüm dünyayı etkisi alan Koronavirüsün şehrimizde yayılmasının engellenmesi adına oluşturduğumuz ekibimize çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.