AK Parti Adapazarı İlçe Başkanlığının 17. İlçe Danışma Meclisi ve sonrasındaki iftar programı vatandaşların ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Danışma Meclisine ve iftar programına Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, İl Genel Meclis Başkanı Oktay Yıldırım, İl Başkan yardımcısı Mutlu Işıksu, İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli katıldı.

Başkan Ak, teşekkür etti

17. İlçe Danışma Meclisi AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa AK’ın açılış konuşmasıyla başladı.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, ilçe üye sayıları hakkında bilgiler vererek konuşmasına şöyle devam etti. “ Adapazarı İlçe teşkilatı olarak çalışmalarımızı ara vermeden devam ediyoruz. Parti olarak seçim zamanlarından çalışan bir parti değiliz.

Daha iyi hizmet verebilmek için hergün çalışıyoruz. Sorumluluğumuzda olan mahalle ve köyleri ziyaret ediyor, mahalle ve köylerimizdeki temsilcilerimizle görüşüyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili olarak sandık kurulu çalışmalarımızı yapıyoruz. Bugün burada Mübarek Ramazan ayında sizlerin katılımıyla 17. İlçe Danışma Meclisimizi yoğun bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Danışma meclisimize ve iftar programımıza katılarak davetimize icabet eden, Mübarek Ramazan gününde yoğun bir katılım gösteren partili üyelerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

İlçe Başkanı Mustafa Ak’ın açılış konuşmasının ardından Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, partili haziruna hitap etti. Başkan Dişli, yerel çalışmalar hakkında toplantıya katılanları bilgilendirdi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’nin konuşmasının ardından Seçim İşleri Birim Başkanı Ravda Keçeoğlu’nun seçimlere yönelik sunumuyla devam etti.

Vekil Yavuz, genel ve yerel gündemi değerlendirdi

Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz’un konuşmasıyla devam eden İlçe Danışma Meclisinde Ali İhsan Yavuz Genel ve yerel gündemi değerlendiren konuşmasında şunları söyledi. Vekil Yavuz “Herkes milletvekilleri el kaldırıp indiriyor diyor.

Fakat o eller kalkmasaydı Türkiye şuan bu düzeye ulaşamazdı. Bizde önceki vekillerimiz, Meclisimiz mükemmel şeyler yapmışlar. Bugün 35. Madde kalktıysa, fişlemeler, anti demokratik yolların önünü açan maddeler kalktıysa bunlar bu meclis yaptı.

AK Parti’den önce Meclis 14.00- 19.00 saatleri arasında çalışıyormuş. Şimdi gece 23’te kapandığı zaman neden erken kapandı diye Milletvekilleri olarak birbirimize soruyoruz” dedi.

Milletvekili Ali İhsan Yavuz yerel seçimler konusuna da değinerek sözlerine şöyle devam etti. “Seçimler, çalışmalarımızın karşılığını sandıkta aldığımız bir hasattır.

Bizde bu dönemde partililer olarak sandıklara sahip çıkmak zorundayız. Kim olursa olsun her teşkilat üyesi bölgesinde, mahallesinde bulunan sandıklarda kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmelidir” dedi.

3 bine kişiye yakın katılım

Kürsüdeki konuşmaların ardından danışma meclisine katılan protokol üyeleri, partililer ve vatandaşlar iftar programına katıldılar.

İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Alper Hasköylü ile birlikte iftar programına gelen vatandaşların masalarına giderek tek tek ilgilendi.

İftar sonrasında edinilen bilgiye göre İftar programına katılanların sayısı 3 bin kişiye yakın olduğu öğrenildi.