Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından güvenli ulaşımlar için gerekli adımlar atılmaya devam ediyor. Erenler’e bağlı Çaykışla Mahallesi’ne D-100 üzerinden dönüşlerin daha sağlıklı hale gelmesi için sinyalize kavşak çalışması başlatıldı. Sinyalize kavşak; temel serim, refüjleri ve asfalt çalışmaları tamamlandıktan sonra hizmete açılacak.

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada ise sürücülerin daha konforlu ve daha güvenli bir sürüş gerçekleştirmesi için çalışmaların devam edeceği ifade edildi.

Bu kavşaklar Hendek’e de bekleniyor


Birkaç ay önce ramazan ayında seri trafik kazalarıyla anılan ve Hendek ilçesinin en kalabalık mahallerinden olan akova hantek kavşağında durum şimdilik çözülmüş durumda fakat , şu anda bu kavşağın kapatılmasıyla birlikte trafiğin TEM bağlantı yoluna verilmesi sonucunda, bağlantı yolunu bölerek Hantek’e yönelen sürücüler zor anlar yaşıyor.


Birkaç Mahallenin yer aldığı bu bölgede her geçen gün kazalar meydana gelirken, yaşanan kazaların büyük bir çoğunluğunun yolu bölmek isteyen araçların TEM e bağlanmak için süratli giden araçların önüne atlaması ile meydana geldiği öğrenildi.
Hendek Kavşak bekliyor...