Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında Sakarya'ya olan sevgisini, muhabbetini ifade etti ve Sakarya'nın her zaman milli iradeye sahip çıktığını vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız kongrede hemşehrilerimizle kucaklaştı ve konuşmalarını tamamladı. Sakarya her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek” dedi.

Sakarya Cumhurbaşkanının yanındadır

Başkan Toçoğlu’nun paylaşımları şu şekilde; “Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarından önce Sakaryalı hemşehrilerimize hitap ettik. Bir dünya liderini, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Genel Başkanımızı, şehrimizde ağırlamanın heyecanını yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın kardeşlik coğrafyası şehrimize gösterdiği yakınlık karşısında Sakaryalılar da Cumhurbaşkanımızı gönüllerine bastı, beş vakit duasına ortak etti. 15 Temmuz Gecesinde olduğu gibi, gerektiğinde vatanı için, lideri için canını ortaya koymaktan çekinmedi. İslam dünyasını ve ülkemizi yangın yerine çevirmek isteyenlere karşı yürüttüğünüz mücadelede, Sakarya, sonuna kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın yanındadır.”

Sakarya milli iradeye sahip çıktı

“Sayın Cumhurbaşkanımız kongre öncesi salon dışındaki Sakaryalı kardeşlerimize hitap etti. Bu güzel günde Sayın Cumhurbaşkanımıza destek olmak için miting meydanını dolduran kardeşlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız konuşmasında Sakarya'ya olan sevgisini, muhabbetini ifade etti ve Sakarya'nın her zaman milli iradeye sahip çıktığını vurguladı. Sayın Cumhurbaşkanımız kongrede hemşehrilerimizle kucaklaştı ve konuşmalarını tamamladı. Sakarya her zaman olduğu gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek.”