Çocuklar Erenlerde Eğlendi

Erenler Belediyesi Düğün Salonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri coşkuyla kutlandı.

Makedonya, Estonya, Romanya, Gürcistan, Bulgaristan, Moldova Gagavuzya, Arnavutluk, Ukrayna’nın yanısıra Şırnak ve Tekirdağ İlçelerinden gelen çocuklar Erenler Belediyesi Düğün Salonunda doyasıya eğlendi.

Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler kapsamında çocukların gönüllerince eğlenmesi için Erenler Belediyesi de Düğün Salonunun kapılarını iki gün boyunca çocuklara açtı. Erenler Belediyesi Düğün Salonunda gönüllerince eğlenen çocuklara, Erenler Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda da bulunuldu. Ülkelerini temsilen her ülkeden bir öğrenci kendi ülkelerine ait şarkıları da söyleyerek coşkulu kalabalığı eğlendirdi.

Erenler Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Akdeniz nezaretinde gerçekleşen 23 Nisan’ın Erenler Belediyesi ayağı etkinlikleri sonunda Rehber öğretmenler ve öğrenciler, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e kutlamalar ikramlar ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek mutlu bir şekilde salondan ayrıldılar.