Kurban Bayramı münasebetiyle Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanlığı’nda
bayramlaşma töreni düzenlendi.

CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İl Başkanı Ecevit Keleş ve ilçe başkanları bayramlaşma  töreninde hazır bulunurken çok sayıda partili il binasında bir araya geldi.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı Mehmet Ali Kabaali, Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan ile birlikte partililer, birçok oda  ve dernek yönetimi katıldı. Ziyaretçileri makamında ağırlayan İl Başkanı Ecevit Keleş ziyaretlerden memnuniyetini belirtti.

Bayramlaşmanın ardından bir konuşma yapan Milletvekili Engin Özkoç, bayramlarda bir arada bulunmanın önemine vurgu yaparken, çocuklara bırakılacak en güzel miraslardan biri olan bayramların manevi değerinin en güzel şekilde anlatılması gerektiğini belirtti.


Bayramlaşma törenine katılan herkesi parti binası girişinde karşılayarak bayramlaşan CHP İl Başkanı Ecevit Keleş, bayramlarda birlik ve beraberliğin önemine değindi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda saat 10.00’da parti binasında parti ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirten Ecevit Keleş, tüm engellemelere rağmen Kent Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakacaklarını ve Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını gerçekleştireceklerini söyledi.