Sakarya Üniversitesi ÇEKO (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri) bölümü öğrencilerinin sosyal olarak gelişimlerini hızlandırmak amacı ile Doç. Dr.M.Çağlar Özdemir koordinatörlüğünde   düzenledikleri çeşitli kurslar ve etkinliklere bir yenisini daha ekledi. 

Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri bölümünde “Sosyal Proje” dersinde “ÇEKO İşaret dili öğreniyor”projesi  hayata geçirildi.

Çalışma Ekonomisi öğrencilerinden oluşan   proje yürütücüleri  Fatma Peker Elif Ceyhan ve Soner Akkuş  “ ÇEKO İşaret dili öğreniyor”  projesini 50 öğrencinin katılımıyla düzenlenirken  işaret dili eğitimi Özge Bozkurt verdi.

Sakarya Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri ilişkileri bölümü  projeler koordinatörü Doç. Dr.M.Çağlar Özdemir İşaret dilinin önemine değinirken”  hayatın her alanında işaret dilinin gerekebilir  ve bu eğitimle zor durumda olan konuşamayan  insanlara  aracılık ederek yardım etme şansınız olacaktır” dedi .

Doç. Dr.M.Çağlar Özdemir  “ ÇEKO İşaret dili öğreniyor ”projesi eğitimine misafir olarak katılan Sakarya Sosyal Güvenlik İl müdürü Nurten Canbasoğlu na da bir katılım belgesi  vererek ,destekleri için   teşekkür  etti.