Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Huzur Evi Projesi’nde İlk Adım Atıldı

Toçoğlu: “Sapanca’mıza ve Sakarya’mıza hayırlı olsun”

Büyükşehir Belediyesi Olağanüstü Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Toçoğlu, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız Sapanca’da yaklaşık 500 kişilik Huzur Evi inşa edecek. Bugünkü oturumumuzla çalışmaları başlatmış olduk. Sapanca’mıza ve Sakarya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ağustos Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu başkanlığında toplanan mecliste 12 maddeden oluşan gündem görüşüldü. İlk 3 madde komisyonlardan geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi. 4 ve 11. Maddeler arasındaki 8 madde İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edilirken; 12. madde de oy birliği ile kabul edildi.

500 kişilik

Gündemin 3. maddesinde yer alan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Sapanca Huzur Evi projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Bakanlığımız Sapanca’da yaklaşık 500 kişilik Huzur Evi inşa edecek. Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyemizin de destekleriyle hayat bulacak projenin çalışmalarına bir an önce başlanacak. Hükümetimiz ve yerel yönetimler olarak şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Sapanca’mıza ve Sakarya’mıza hayırlı olsun” dedi