Sakaryaspor Altyapı Tesisleri için ihaleye çıkıyor. Başkan Zeki Toçoğlu, “21 Ocak Salı günü saat 10.30’da Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nin ihalesine çıkıyoruz. Hayırlı olsun” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nden altyapıya dev yatırım. Sakaryaspor’un tüm altyapı sorumluluğunu üstlenen, amatör branşlara önemli destek sağlayan ve yeni stadyuma arsa tahsisi yapan Büyükşehir, şimdi de Sakaryaspor Altyapı Tesisi için ihaleye çıkıyor. Daha önce Sakaryaspor’a altyapı tesisi kazandıracaklarının sözünü veren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını ve 21 Ocak Salı günü saat 10.30’da, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda ihalesi gerçekleştirilecek Sakaryaspor Altyapı Tesisi’nin Sakarya’ya hayırlı olmasını dilediğini belirtti.

Büyükşehir’den modern tesis Başkan Toçoğlu, “Serdivan ilçesinde yer alacak Büyükşehir Belediyesi Sakaryaspor Altyapı Tesisleri, 20 dönüm arazi üzerine inşa edilecek. Tesisimiz, konaklama binası, üzeri açık spor alanları ve tribün binasıyla modern bir görünümde olacak. Masaj ve kondisyon salonları, dinlenme odaları ve yemekhanenin yer alacağı Konaklama Tesisi’nde, 25 kişiyi rahat bir şekilde barındırabilecek tam donanımlı odalar da bulunacak. Ayrıca inşa edilecek 850 kişilik tribün binasında da soyunma odalarının yanı sıra dinlenme odaları da yer alacak. Şehrimizin sosyal ve turizm hayatına değer katacak projemizin hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.