Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, gündüz-gece çalışmalarına devam eden karla mücadele personeline balık ikram etti. Araçların beklediği komuta merkezinde pişirilen balığı yiyen ekip, nöbeti devralarak kar nöbetine devam etti. Yüce, “1 haftalık süreç içerisinde hamdolsun büyük bir sorunla karşılaşmadık. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarda emek gösteren, özveriyle hareket eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu akşam Başkan Yüce Sakarya nın kar timleri ile ateşin başında buluştu…

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin dört bir yanında karla mücadele çalışmalarına ilçe belediyeleriyle koordineli şekilde aralıksız devam ediyor. Ekipler 88 personel ve 52 araçla şehrin merkezi ve 16 ilçesinde aldığı ihbarlar üzerine hemen harekete geçerek, hayatın olumsuz etkilenmemesi ve ulaşımın aksamaması için anında müdahale etti. Son rapora göre, Büyükşehir Belediyesi ekipleri şehrin genelinde yağışların etkili olduğu son 7 günde 4 bin 500 kilometreyi bulan kar küreme faaliyeti yürüttü. 

Bu akşam Başkan Yüce Sakarya nın kar timleri ile ateşin başında buluştu…

Kar küreme çalışmaları 4 bin 500 kilometreye ulaştı

Başkan Ekrem Yüce, mesai mefhumu gözetmeden mücadelenin bir parçası olan çalışanlara ekiplerin komuta edildiği Hızırilyas’ta balık ikram etti. Nöbeti devreden personeller yemeğini yedikten sonra kar nöbetine geri döndü. Yüce, vatandaşın mağduriyetinin önlenmesi için canla başla çalışan ekiplere teşekkür ederek, “Ulaşımın aksamaması, kazaların yaşanmaması ve mağduriyetin oluşmaması için 4 bin 500 kilometreyi bulan küreme çalışmaları yaptık” dedi.

Bu akşam Başkan Yüce Sakarya nın kar timleri ile ateşin başında buluştu…

24 saat esasıyla görev yaptık

Ekiplere balık ikramını kendisi yapan Başkan Yüce, son durumu da paylaştı: “Bölgemizde çok ciddi bir kar yağışı yaşandı. Meteorolojiden aldığımız veriler doğrultusunda ilk günden hazırlıklara başladık. Bürokratlarımızla bir araya geldik ve gerekli önlemlerimizi aldık. Tüm imkânlarımızı seferber ettik. 1 haftalık süreç içerisinde hamdolsun büyük bir sorunla karşılaşmadık. Ekip arkadaşlarımızla birlikte 24 saat esasıyla görev başında olduk. Bugün de ekiplerimizi motive etmek, yanlarında olmak için bir araya gelelim istedik. İlçe belediyelerimizle koordineli bir şekilde sürdürdüğümüz çalışmalarda emek gösteren, özveriyle hareket eden tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.