YÖÇEYDER; “ Bir yetimi de sen okut. bir yetimi de sen giydir ” kampanyası başlattı
 
Bir Yetimi okutmak veya giydirmek isteyenler YÖÇEYDER’e
 
Her sene olduğu gibi hayırsever Sakaryalıların desteği ile eğitimini sürdüren yetim YÖÇEYDER üyesi çocuklar; yaklaşan eğitim ve öğretim yılıyla Birlikte bu yıl da  hayırseverlerin desteğini bekliyor. Özellikle yeni hizmet binasıyla eğitimde atağa geçen YÖÇEYDER; bu sene daha verimli bir eğitim yılına hazırlanıyor.
 
Bir yetimi de sen okut
Yeni hizmet binasıyla eğitimde atağa geçerek, bu yıl daha verimli bir eğitim yılına hazırlanan Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (YÖÇEYDER); yaklaşan 2012 – 2013 eğitim ve öğretim yılıyla birlikte bu yıl da  hayırseverlerin desteğini bekliyor. Üniversiteyi kazanan çocuklara ve üniversiteye hazırlık çağındaki talebelerle daha kapsamlı ilgilenmeyi hedefleyen YÖÇEYDER; bu kapsamda bu öğrencilerin ihtiyaçlarının Burs olarak karşılanabilmesi için Sakaryalı hayırseverlerin desteği bekleniyor.
 
Bir yetimi de sen giydir
İlköğretim ve lise için ayrı çalışmalar halinde talebelerin her türlü talebini değerlendiren YÖÇEYDER Yönetim kurulu Başkanı Naci İris; “Çok bereketli bir Ramazan ayı ve yaz etkinlikleri geçiren YÖÇEYDER, talebelerin kıyafetlerini de yine Sakaryalı hayırseverlerle çözmek istiyor. Bu kapsamda bağışta bulunacak hayırseverlerin YÖÇEYDER'in Adapazarı Karaosman Mahallesi Ulus Caddesi 37 nolu adresinden, 0264 2783814 nolu telefonundan bilgi alabilecekleri gibi, www.yoceyder.org.tr internet adresini ziyaret ederek, derneğimizin Türkiye Katılım Bankası’ndaki TR75 0020 6001 0999 0664 8700 01 nolu hesaba yardımda bulunabileceklerini söyledi.