Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, tasavvuf müziğinin önde gelen isimlerinden Sedat Anar’ın dinletisiyle devam etti. 

Dinleti sonrasında konuşan Başkan Yüce, “Ramazanın maneviyatını düzenlediğimiz etkinlikler ve burada oluşturduğumuz kalabalıkla daha iyi anlıyoruz.

Başkan Sakarya’da Ramazanın maneviyatını vatandaşlarla birlikte paylaşıyor

Kıymetli sanatçılarımıza ve katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, Sedat Anar’ın seslendirdiği ilahi ve kıymetli eserlerden oluşan tasavvuf müziği dinletisi ile devam etti. Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Ramazan ayının maneviyatı ve birliğinin en iyi şekilde hissedildiği programa katılan Başkan Yüce, sanatçı Sedat Anar ve kardeşi Selahattin Anar’a teşekkür etti. Program sonrasında konuşan Başkan Yüce, Büyükşehir Belediyesi’nin etkinlikleriyle ramazan ayının en güzel şekilde hissedildiğini ve vatandaşların etkinliklere gösterdikleri yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade etti.

Başkan Sakarya’da Ramazanın maneviyatını vatandaşlarla birlikte paylaşıyor

Sakarya’da ramazan da bir başka

Ramazan Etkinlikleri ile Sakarya’da Ramazan’ın da bir başka olduğunu söyleyen Başkan Yüce, “ Her etkinliğimizde olduğu gibi bugünkü etkinliğimize de vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdi. Bizler Ramazan ayının huzuru, maneviyatı ve beraberliğini burada vatandaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Çocuklarımızın tebessümlü yüzlerine, ailelerin keyifli vakit geçirmesine sebep olduysak ne mutlu bize. Alanında ustalaşmış ve kamuoyunun beğenisini kazanmış değerli sanatçılarımızı vatandaşlarımızla buluşturmaya devam edeceğiz. Kıymetli sanatçılarımıza ve katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Sakarya’da Ramazanın maneviyatını vatandaşlarla birlikte paylaşıyor