“Birlik ve beraberliğimiz önemli”

AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak, İlçe Başkan Yardımcısı Celal Buluş ile birlikte Sakarya Gelişim ve Demokrasi Platformu’nun iftarına katıldı.

Gelişim ve Demokrasi Platformu Başkanı Remzi Çinemre ve yönetiminin yer aldığı iftar programında İlçe Başkanı Mustafa Ak, platform çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İlçe başkanı Mustafa Ak, ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında Türkiye’nin giderek güçlenmesinin diğer ülkelerin dikkatini çektiğini belirterek şunları söyledi.

Başkan Ak “ Ülkemiz Ekonomi anlamında, sanayi anlamında, eğitim anlamında, demokrasi anlamında attığı büyük adımlarla diğer ülkelerin dikkatini çekiyor. Bu yüzden birlikte ve beraberliğimiz önemi giderek artıyor.

Yunanistan 23.000 memur çıkarırken Türkiye’nin yeni 50.000 öğretmen alacak olması, son dönemde yapılan atılımlarla köprü, santral, otoyol, havaalanı yapılması Türkiye’nin büyüdüğünün güzel örneklerindendir.

Eğitim gönüllülerimizin Afrika’da yaptığı faaliyetler ve açtığı Türk Okulları sayesinde Avrupalı devletlerin bölgede işi zorlaşıyor

. Ülkemiz artık sadece bölgesinde değil Dünya’nın dört bir yanında atılımlar yaparak diğer ülkelere katkı sağlar bir konuma geldi” dedi.

İftar programlarına katılmalarından ve konuşmalarından dolayı Platform Başkanı Remzi Çinemre, AK Parti Adapazarı ilçe Başkanı Mustafa Ak’a teşekkür etti.