Diyanet İşleri Başkanlığı’nca yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi, hizmette verimliliğin artırılması, metod ve ilke birliğinin sağlanması, teşkilat mensupları arasında iletişimin güçlendirilmesi ve gerçekleştirilecek faaliyetler konusunda bilgi paylaşımında bulunulması amacıyla, 04 – 07 Haziran 2012 tarihleri arasında Sakarya İli Sapanca İlçesinde Güral Otel’de “İl Müftüleri Semineri” düzenlenecektir.

Düzenlenecek seminere katılacak isimler

Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ,  Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Raşit KÜÇÜK, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kâmil YILMAZ, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin ÖZAFŞAR ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem KELEŞ’in teşrif edeceği Seminer Programına; 81 İlin Müftülerinin yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı’na bağlı Genel Müdürler, Komisyon Başkanları, Birim Başkanları, Müşavirler, Daire Başkanları ve Uzmanlar katılacaklardır.

Büyük Seminere Sapanca ev sahipliği yapacak

“İl Müftüleri Semineri”, 04 Haziran 2012 Pazartesi günü saat: 10.00’da gerçekleştirilecek olan “Açılış Programı” ile başlayacaktır. Açılış Programı’nda; Başbakan Yardımcısı Bekir BOZDAĞ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ de birer konuşma yapacaklardır.