Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Tunatan Tesisleri’nde düzenlenen programda Büyükşehir Belediyesi kadın personelleri ile bir araya geldi. Başkan Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu’nun yanı sıra, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Zafer Poyraz ile İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Alpay Şirin’in de yer aldığı programa Büyükşehir personeli yoğun katılım gösterdi.

Kurumuzun Temel Taşları

Kadınların ülkenin kalkınması ve ilerlemesine büyük katkılar sunduklarını ifade eden Başkan Zeki Toçoğlu, tüm personelin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik etti. Toçoğlu, “Kurumuzun temel taşı, kültürümüzün temsilcisi ve koruyucu olan kadınlarımız hayatın bütün alanlarında etkin bir şekilde görev alıyorlar. Geçmişten günümüze toplumumuzda hanım kardeşlerimiz sosyal ve kültürel anlamda söz sahibi olmuştur. Çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi. 

Başarılar Birliğin Göstergesidir

Şehirde elde edilen başarıların birliğin göstergesi olduğuna da dikkat çeken Başkan Toçoğlu, “Özellikle seçim dönemlerinde hanım kardeşlerimizin yoğun çalışmalarına şahit olduk. Bu sayede Sakarya’da önemli başarılar kazandık. Birlik ve beraberliğimizi koruyarak hemşerilerimize ve ülkemize hizmet sunmaya devam edeceğiz. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” diye konuştu. Programın devamında Başkan Zeki Toçoğlu ve eşi Gönül Toçoğlu, personelin Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ederek, karanfil ve hediye takdim etti.