Başarıya Vurgu Yaptı 

Bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile bir araya geldi. Arınç, “Sayın Zeki Toçoğlu iki dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyor. Tebriklerimizi ve başarı dileklerimi sunmak istedim. Kendilerine ve Sakarya’da yaşayan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler dilerim” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, bir dizi programa katılmak üzere Sakarya’ya gelen eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı Büyükşehir’de ağırladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Toçoğlu, üzerinde Sakarya’yı temsil eden figürlerin bulunduğu minyatür çalışmasını Arınç’a hediye etti.

Toçoğlu’na Teşekkür
Ziyareti ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Bülent Arınç, “Sakarya’ya bir konferans vesilesi ile geldim. Sayın Zeki Toçoğlu iki dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyor. Tebriklerimizi ve başarı dileklerimi sunmak istedim. Böylesine güzel ve nadide bir eseri bize takdim ettiler. Kendilerine ve Sakarya’da yaşayan kardeşlerimize sağlık ve afiyetler dilerim. Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’na teşekkür ediyorum” diye konuştu.