Toplu Taşımada Anket Dönemi Başlıyor

Toplu taşımada vatandaş memnuniyetini önceleyen çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini açıklayan Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, “Yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi otobüslerini kullanan vatandaşlarımızın memnuniyetlerini gerçekleştireceğimiz anket çalışmaları ile ölçeceğiz. Bu sayede yolcularımızdan alacağımız talep ve önerilere dönük anında müdahalelerde bulunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Fatih Pistil, toplu taşımada vatandaş memnuniyetini maksimum seviyeye ulaştırmak için başlatılan çalışmalara bir yenisini daha ekleyeceklerini ifade etti. Pistil, “Büyükşehir Belediyesi otobüslerinde yolcuların memnuniyetini tek tek ölçecek bir uygulamayı hayata geçiriyoruz. Hedefimiz toplu taşımada hemşerilerimizin hiçbir zaman memnuniyetsizlik yaşamamaları. Çalışmalarımız sürüyor. İlerleyen dönemde bu çalışmanın kapsamı genişletilecek” diye konuştu.

Anında Çözüm Üretilecek
Başlatılacak anket çalışmaları ile yolculardan alacakları talep ve önerileri elektronik ortamda değerlendireceklerini de belirten Pistil, “Yeni dönemde belediyemiz otobüslerini kullanan vatandaşlarımızın memnuniyetlerini gerçekleştireceğimiz anket çalışmaları ile ölçeceğiz. Aldığımız talep ve önerileri elektronik ortamda görecek, bunlara yönelik anında müdahalelerde bulunacağız. Böylece her bir vatandaşımız her türlü talep, öneri ve şikayetini tarafımıza rahatça iletebilmiş olacak” dedi.

Ulaşımda Sorunsuz Bir Şehir
Pistil açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’ndan aldığımız talimatlar gereğince toplu taşımada vatandaşımızın memnuniyetini en önemli hassasiyetimiz olarak değerlendiriyoruz. Bu doğrultuda birbirinden önemli çalışmaları hayata geçirdik. Toplu taşımaya belirli bir düzen ve standart getiren hamlelerimiz oldu. Eğitsel faaliyetlerimizle sürücü ve yolcu arasındaki iletişimi daha sağlıklı bir hale getirdik. Toplu taşımaya yönelik yenilikçi çalışmalarımız devam edecek.”