SESOB Başkanı Hasan Alişan, konuşmasında, Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Zirai Aletler Sanayi Kavşağı'nın bölge esnafının trafik sıkıntısını ortadan kaldırdığını belirterek Başkan Toçoğlu'na teşekkür etti.

Başkan Toçoğlu SESOB İftarı'nda

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (SESOB) tarafından Sapanca Özkum Tesisleri'nde düzenlenen geleneksel iftar programına katıldı.

İftar programına Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra, Sakarya Valisi Mustafa Büyük, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, kaymakamlar, belediye başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Adnan Şimşiroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Oktay Yıldırım, SATSO Başkanı Mahmut Kösemusul, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İl Müftüsü İlyas Serenli, il bürokratları, STK temsilcileri ve esnaflar katıldı.

Bölge esnafı rahatladı

İftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan SESOB Başkanı Hasan Alişan, Sakarya için birlik ve beraberlik duygusu ile güzel çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi.

Hasan Alişan konuşmasının son bölümünde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'na teşekkür etti.

Toçoğlu'nun esnafların her zaman yanında olduğunu ve bundan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Alişan, son olarak Zirai Aletler Sanayi Sitesi'nde çalışması tamamlanan kavşağın bölge esnafının trafik sıkıntısını ortadan kaldırdığını söyledi. Alişan'ın konuşmasının ardından Zirai Aletler esnafı Başkan Toçoğlu'na bir teşekkür plâketi takdim etti.