Akyazı’yı ziyaret eden Başkan Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı çarşı
merkezinde yapılan çevre düzenleme çalışmasını inceledi. Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi
olarak Akyazı ilçemize verdiğimiz sözleri tuttuk ve çarşı içerisindeki 4800 metrekarelik alanda çok güzel bir çevre düzenleme çalışmasını hayata geçirdik. Akyazı Meydanı hayırlı olsun” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise yapılan çalışmalarla Akyazı’nın daha da güzelleştiğini belirterek Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Toçoğlu Akyazı’da

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı ilçesini ziyaret etti. Akyazı’da yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Toçoğlu’na Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ve Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım da eşlik etti.

Toçoğlu, Akyazı’da esnaf ziyareti de gerçekleştirerek, Akyazılılarla bayramlaştı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı çarşı içindeki 4800 metrekarelik alanda yapılan çevre düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeki Toçoğlu, yaptıkları yatırımlarla ilçelerin çehresinin değiştiğini ve çok daha güzelleştiğini kaydetti.

İlçeleri güzelleştiren yatırımlar

Akyazı ilçesinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyor şehrimizin her yerinde birbirinden önemli ve şehrimize değer katan yatırımları hayata geçirmeye devam ediyoruz. Akyazı ilçemizde daha önce Sanayi Bölgesi’ne verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Asfalt ve yol çalışmalarına devam ettik. Ayrıca Akyazı çarşı merkezde yürüttüğümüz çevre düzenlemesi de ilçemize ayrı bir hava katmış. Bu kapsamda çarşıda zemini yeniledik, aydınlatma sistemi kurduk, yeni ağaçlar diktik ve bir de havuz yaptık. İlçelerimizi daha da güzelleştiren yatırımlar yapmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğiz. Akyazı Meydanı hayırlı olsun” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu’na Teşekkür

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise görevde kaldıkları süre içerisinde önemli çalışmaları hayata geçirdiklerini belirterek Büyükşehir Belediyesi’nin Akyazı ilçesinde yaptığı hizmetlerden ötürü Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Yaşar Yazıcı, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu her zaman bizlerin yanında oldu ve çalışmalarımızda bize destek verdi. Verilen hizmetlerle Akyazı’mız gelişiyor, daha da güzelleşiyor. Sayın Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Çarşı ziyaretinin ardından Akyazı’da esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Toçoğlu, Akyazı Aile Çay Bahçesi’nde vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Toçoğlu daha sonra Karapürçek ilçesine geçti.