Hedef Belli İnancımız Tam

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Başkan Toçoğlu, “Biz bu noktalara kolay gelmedik, inancımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Şehrimiz ve ülkemiz hızla gelişiyor, büyüyor. Bizler rehavete kapılmayacak, çalışmalarımızı ilk günkü heyecanımızla sürdüreceğiz. Birlikteliğimize, kardeşliğimize zarar verecek hiç kimseye ve hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz.” dedi.

Serdivan İlçe Danışma Meclisi

AK Parti Serdivan İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Serdivan Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşti. Toplantıya; AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı ve AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, belediye ve meclis üyeleri, STK Temsilcileri ile birlikte teşkilat mensupları katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından başlayan program AK Parti Serdivan İlçe Yönetimi tarafından hazırlanan, Serdivan İlçe Teşkilatı’nın faaliyetlerini içeren sunum ile devam etti.

Serdivan’da hedef yüzde 70

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik yaptı. Serdivan’da gelişimin hızla devam ettiğini belirten Osman Çelik, Serdivan Belediyesi’nin yeni hizmet binasını ilçelerine kazandıran Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a ve kendilerinden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na da teşekkür etti. Çelik, “Serdivan Teşkilatı kuvvetli ve diri bir teşkilattır. 2014 hedefimiz %70 oy oranıdır. Teşkilatımız buna hazırdır” diye konuştu.


 Sözümüzü tuttuk

Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar yaptığı konuşmada ilçede gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgi verdi. Alemdar, “Verdiğimiz hizmetler ortada. İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ile birlikte yaptığımız çalışmalarla Serdivanımız ve Sakarya’mız hızla gelişiyor, büyüyor. Verdiğimiz tüm sözleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Biz AK Partiliyiz. Bizim en büyük gücümüz birbirimize olan inancımız, güvenimiz ve millete hizmet sevdamızdır. 15 söz vermiştik. 14’ünü hayata geçirdik. Son projemiz de 4 ay sonra inşallah sonuçlanacak. Hemşerilerimizi sıkıntıya sokacak hiçbir çalışmanın içerisinde olmadık, olmayacağız.” dedi.

AK Kadrolarla hizmete devam

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu konuşmasının başında Serdivan’da gerçekleştirilen hizmetler için Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür etti. Başkan Zeki Toçoğlu, “Ülkemiz ve şehrimizdeki gelişim ortada. Birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyecek, ilk günkü heyecanımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Rehavete kapılmayacağız. Serdivan’daki gelişim ortada, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı tebrik ediyorum. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile ortak çalışma yürüterek inşallah Serdivan’a Bilim Merkezi kazandıracağız. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’na bağlanan yol ile Serdivan’a yeni bir giriş kapısı açacağız. AK kadrolar olarak şehrimize hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Şehre değer katan yatırımlar

Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdürdüğünü ifade eden Başkan Toçoğlu, “Sakarya Nehri Rekreasyonu Projesi’nin ihalesine 15 Mart’ta, İmam Hatip Okulu’nun ihalesine de 20 Mart’ta çıkacağız. Bu ihaleler çerçevesinde şehrimize vizyon kazandıracak Rekreasyon Projesi’ni ve 4 + 4 + 4 eğitim sistemi şartlarına uygun olarak hizmet verecek okulumuzu şehrimize kazandıracağız. 22 Mart Dünya Su Günü’nde arıtma tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz. ADARAY çok yakında seferlerine başlayacak.” diye konuştu. Açılış yılı 2013

Başkan Toçoğlu, şehrin kültür ve sosyal hayatına katkı sağlamak amacı ile yapılan çalışmaların da devam ettiğini belirterek, “TZDK Yemekhanesi ve TMO Binası aslına uygun restore edilerek Sanat Galerisi ve Sanat Merkezi’ne dönüştürüldü, en kısa sürede açılışları gerçekleştirilecek. 2013 açılış yılımız olacak. Değerli yol arkadaşlarımızın bizlere desteği devam ettikçe hizmet sevdamız artarak sürecek. Birlikteliğimize, kardeşliğimize zarar verecek hiç kimseye ve hiçbir şeye asla müsaade etmeyeceğiz. ” ifadelerini kullandı.

Sürekli büyüyen ve gelişen bir Türkiye

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün bir konuşma yaptı. Serdivan Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nı çok beğendiğini dile getiren Üstün, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ı tebrik etti. Serdivan İlçe Teşkilatı’nın üye çalışmalarında gösterdiği başarının kendilerini memnun ettiğini ifade eden Ayhan Sefer Üstün, “Sandık çalışmalarımızı da dikkatli bir şekilde tamamlamalıyız. Serdivan’ımıza güveniyoruz. Serdivan Belediyemizin hizmetleri bizleri gururlandırıyor. Şehrimize değer katan, kimlik katan binaların yapılması gerektiğini her zaman ifade ettim. Hamdolsun bu binalar birer birer inşa ediliyor. Türkiye’miz nerelerden nerelere geldi. Çok iyi hatırlıyoruz. Bir tarafta çeteler, diğer tarafta banka patronları ve başbakanların ülkemizin ne hale soktuklarını biz çok iyi hatırlıyoruz. Şimdi onlar nerelerdeler. İstikrar ve hizmetlerle milletimiz bu sorumsuzluklardan, sorgulanan ülke durumundan kurtuldu. Sürekli büyüyen ve sorgulayan bir ülkeyiz ve çok daha iyi yerlerde olacağız” şeklinde konuştu.

Milletimizin bağrından koparak geldik

AK Parti İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Serdivan Belediye Binası’nın çok güzel olduğunu dile getirerek belediye binasını Serdivan’a kazandıran başta Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti. Serdivan Teşkilatı’nın başarılı çalışmalar yaptığını ifade eden Uncuoğlu, çalışmaları için Serdivan Teşkilatı’nı tebrik etti. Recep Uncuoğlu, “Bizler Sayın Milletvekilimizin ifade ettiği gibi gazete patronlarından icazet alarak gelmedik. Milletimizin bağrından koparak geldik. Milletimizin partisi olarak geldik, birliğin adresi olarak geldik, dualarla yola çıktık. Türkiye’nin çözülemeyen tüm meselelerini birer birer çözüyoruz. Bizim siyasetimiz millete hizmet yolunda hiçbir zaman bitmeyen bir yarıştır. Bizim stratejimiz milletimizle kurduğumuz gönül bağıdır. Biz çözüm esaslı çalışıyoruz.” diye konuştu.

Milletimizi uyuttuğunu zannettiler

Konuşmasının son bölümünde MHP İl Başkanı Levent Bülbül’ün eleştirilerine cevap veren AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, “Çiçeği burnunda olan MHP’nin değerli il başkanı arkadaşımız görevine yeni atandı. Hayırlı olsun diyoruz. Bülbül, ‘Biz muhalefetin en alasını yapacağız. AKP’nin insanları nasıl uyuttuğunu, nasıl hipnozladığını herkese anlatacağız’ diyor. O arkadaşa hatırlatmak lazım. 3’lü koalisyon döneminde Kemal Derviş, IMF’den gelen talimatları bir bir önünüze koyarken, kanunların uluslararası kartellerin istediği şekilde çıkarılması için baskı yapılırken, hatta Enis Öksüz bakanınızın görevden el çektirilmesi istenirken, bu devletin bankacılık sisteminin göz göre göre içi boşaltılırken ve siz de ona çanak tutan yasaları bir bir hayata geçirirken, acaba kim uyuyordu kıymetli il başkanı, kim uyuyordu? Evet, bu milleti uyuttuğunu zannettiler. Muhalefetin en alasını yapacağız derken muhalefeti kelime anlamıyla anlıyorlar. Muhalefet partilerinin sisteme yapacağı katkıyı kenara bırakıp sadece ve sadece tüm hizmetlere hayır diyerek muhalefet yapılacağını zannediyorlar. Bizim milletimiz bunları görüyor ve çok iyi biliyor. O uyuyan iktidarlar zamanında temeli atılmış ya da projesi yarım kalmış, çürümüş onlarca işi bizler bitirdik. Yeni projelerimizi de hamdolsun bir bir hayata geçiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Danışma Meclisi’nde daha sonra divana geçen İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik ve Belediye Başkanı Yusuf Alemdar teşkilat üyelerinin sorularını yanıtladı.