İftarın ardından Serdivan’da Ramazan Şenlikleri’ne katılan kadın kolları ekibi, sonrasında Serdivan’da sahur programı gerçekleştirdi.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, kardeş ili olan Artvin’den gelen AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ve ekibiyle hem iftar hem de sahur programlarında bir araya geldi. Sakarya’nın turizm cenneti ilçelerinden biri olan Sapanca’da düzenlenen iftar öncesinde, Sapanca Belediyesi’ni ziyaret eden kadın kolları ekibi, ardından sahil yolunda yürüyüşe çıktı.

Artvin’den gelen misafirler, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu’nun katılımı ile, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu ve yönetim kurulunun ev sahipliğinde Sapanca Özkum Tesislerinde yapılan iftar programında buluştu.

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu selamlama konuşmalarında : Her şehrimizde farklı kültürlerden gelen, farklı kıyafetleri giyen, farklı yemekleri yiyen, hatta farklı dilleri konuşan kardeşlerimiz var.

Farklılıklarımız zenginliğimizdir derken işte bunu kastediyoruz. AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarımızın kardeş il programı da bu bağlamda, bizleri doğudan batıya, kuzeyden güneye kaynaştırıyor, gönül bağımızı güçlendiriyor. Biz de kardeş ilimiz olan Artvin’i, birlik beraberlik ve kardeşlik şehrimiz olan Sakarya’da misafir ediyoruz.

Sakarya’mızın güzelliklerini onlara anlatmaktan, hem de ramazan bereketini Artvin’li misafirlerimizle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm misafirlerimize bir kez daha hoş geldiniz diyerek hayırlı iftarlar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Sakarya’yı temsil eden parklardan biri olan Ormanpark’ta kahve içildikten sonra, Serdivan’da Ramazan Şenlikleri ile devam eden programa Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de katıldı.

Serdivan Cafe Talis’te yapılan sahur programına katılan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar ve AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik de Artvin’li misafirleri Serdivan’da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ise, devam eden Sakarya programlarında, farklı yerler ve farklı kültürler tanıdıklarını belirtti.

Ayrıca bu buluşmanın Ramazan ayına denk gelmesi ile, Ramazan ruhunu birlikte yaşamaktan duydukları sevinci paylaşarak, İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu başta olmak üzere, tüm Sakarya teşkilatına ve kendilerine eşlik eden belediye başkanlarına teşekkür etti.