AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanlığı kardeş ili olan Artvin’den gelen AK Parti Artvin İl Kadın Kolları ile devam eden 3 günlük program dahilinde dün, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu’nu ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyaret programlarının ardından, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilatlanma ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcıları ile birlikte Sakarya ile bütünleşen ıslama köfte ve kabak tatlısı ile iftar yapmak üzere Köfteci İsmail’e giden kadın kolları ekibi, iftar sonrası Yenikent bölgesindeki çalışmaları inceledi ve Yenikent Park’a gitti.

Ardından AK Parti MKYK Üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Hasan Ali Çelik ve Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün de katılımıyla bir araya gelen ekip, AK Parti Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde Balıkçı Abdullah tesislerinde sahur yaptı.

3 gün süren program sonunda bugün, Sakarya Büyükşehir Otogarında misafirlerini uğurlayan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu kardeş il olan Artvin’i Sakarya’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek hayırlı yolculuklar diledi.

AK Parti Artvin İl Kadın Kolları Başkanı Şule Özyer ve yönetimi, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu’na, misafirperverliklerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerini ağırlayan Sakarya teşkilatına ve belediye başkanlarına teşekkür etti.