AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Murat Can Yetkiner, Seyfullah Özçolakoğlu ve Oğuzhan Yıldız’la birlikte Yetim Öksüz Çocuklar Eğitim ve Yardımlaşma Derneğini (YÖÇEYDER) ziyaret etti.

Dernek Başkanı Ali Türkoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“Elimizden geldiğince yardımcı olmaya hazırız”

Başkan Türkoğlu “ YÖÇEYDER olarak Yetim ve Öksüz çocuklarımızı derneğimiz bünyesinde elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitime önem veriyoruz. Valiliğimizle birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz” diyen dernek başkanı Ali Türkoğlu, gençlerde derneğimizdeki öğrenci çocuklarımıza gönüllü olarak gelip ders verebilirler demesi üzerine İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu “Üniversite komisyonumuzda bulunan arkadaşlarımıza böyle bir imkânın varlığından bahsedeceğiz.

Eminim ki komisyon üyelerimiz YÖÇEYDER’deki kardeşlerimize gereken ilgi ve alakayı gösterecektir. Elimizden geldiğince bu konuda yardımcı olmaya hazırız.

Yapılan ibadetlerin içinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayı hasebiyle kat be kat arttığına inanıyoruz. Yereldeki etkili çalışmalarından dolayı dernek yöneticilerine ve hayırseverlere teşekkür ediyorum” dedi.