ADAY ADAYLARINA KARŞI BAĞIMSIZ ADAY
Çoşkun Samur Kimdir ? 

1953 Yılında Sakarya İli Hendek İlçesi Çakallık Köyünde Doğdu. İlkokulu Çakallık Köyünde, Orta Okulu Adapazarı İmam Hatip Ortaokulunda, Liseyi İzmit İmam Hatip Lisesinde Tamamladı. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi Bölümünden 1979 Yılında Mezun Oldu. Evli ve İki Çocuk Sahibidir.

Bursa İli Osman Gazi Ortaokulunda, Bursa Hürriyet Endüstri Meslek Lisesinde, Şanlıurfa Viranşehir Lisesinde, Sakarya Şehit Üsteğmen Selçuk ESATOĞLU Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmeni, Müdür Yardımcısı ve Okul Müdürü Olarak Görev Yaptı. Adapazarı Atatürk Lisesine 2005 yılında Okul Müdürü olarak tayin oldu ve 2009 yılında Çok Sevdiğim öğretmenlik görevini Emekli olarak sonlandırdı.

Amacı  Sadece Yönetici olmak değil bam telimizde hissettiğimiz ilimizin sorunlarını mecliste en etkin şekilde dile getirmek ve gücü yettiğince yardımcı olmak olduğunu belirtti. 

Çoşkun Samur  ; “Ben BU BAŞARIYA, AZME ve GÜCE SAHİP OLDUĞUMA İNANIYORUM..Saygı ve Sevgilerimi sunar, Şimdiden verecek olduğumuz oy için teşekkür ederim. Mevla Yar ve Yardımcımız Olsun..”