Kahveci esnafı mutlu

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kahveciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Oda Başkanı Karataş, Zirai Aletler Sanayi’ndeki kahveci esnafının sorunlarının çözüme kavuşmasından dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür etti. Toçoğlu, “Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Birlikte hareket ediyoruz, sorunları birlikte çözeceğiz” dedi.

Karataş’tan teşekkür

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Kahveciler Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Adapazarı Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Resul Karataş ve yönetim kurulu hazır bulundu. Zirai Aletler Sanayi’ndeki pazar ruhsatı olan esnafın haksız rekabet sorununun çözüme kavuşturulmasından dolayı Başkan Toçoğlu’na teşekkür eden Karataş, “Daha önce gerçekleştirdiğimiz toplantılarda sizlere aktardığımız sorunlara kayıtsız kalmadınız. Zirai Aletler Sanayi’ndeki seyyar esnafın tamamını oradan kaldırdınız. Çok teşekkür ediyoruz. Bölge esnafımızın pazar ruhsatı olmasına rağmen haksız rekabet ortamı oluşmuştu. Bu konuda yapılan çalışmadan dolayı yönetimimiz ve esnaflarımız müteşekkir. Bölgedeki esnaflar gerçekten çok mutlu oldu. Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Sakarya’ya olan yatırımlarınızı takdirle karşılıyoruz, projelerinizden memnunuz” şeklinde konuştu.

Birlik ve beraberlik

Başkan Toçoğlu ise teşekkürleri kabul ederek, “Geçtiğimiz günlerde kahveci esnafımız ile bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirmiş, sorunlar ve çözümleri hakkında değerlendirmelerde bulunmuştuk. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Birlikte hareket ediyoruz, sorunları birlikte çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen ziyaretin ardından Karataş, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’na teşekkür ederek bir plaket takdim etti.