Toçoğlu Müjdeleri Adapazarı İçin Verdi

 Toçoğlu; “Harmanlık futbol sahasının bulunduğu alan üzerine yeni bir sentetik saha inşa ediyoruz. Proje, tribünleri ve oyuncu odalarıyla modern bir spor kompleksi olacak. Ayrıca bu sentetik sahanın yanında da itfaiyemize yeni bir bina yapacağız. Hayırlı olsun.”

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Ofis Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya Başkan Zeki Toçoğlu’nun yanı sıra SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, Büyükşehir Bürokratları ile çok sayıda muhtar katıldı. Programın açılışında konuşan Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Erdem, “SEMOS programı ile Büyükşehir’le daha güçlü iletişim kuruyoruz. Büyükşehir Belediyemiz muhtarlarımız bir arada toplanacağı yer tahsisini de gerçekleştirdi. Sosyal, kültürel alanda yapılan yatırımların yanında altyapı, kanalizasyon ve içmesuyu çalışmaları da artarak devam ediyor. Şehrimizin gelişimine katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Yatırımlarımız Artarak Devam Edecek

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Muhtarlarımızla yatırımlarımızı istişare etmeye devam ediyoruz. Her fırsatta ifade ediyoruz; biz Sakarya’yı birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Bu kapsamda muhtarlarımız da bizlere hemşerilerimizin taleplerini iletiyor. Bu taleplerle ilgili gerekli çalışmaları başlatıyoruz. İnşallah muhtarlarımızla yakaladığımız bu birlik ve beraberlik ortamını muhafaza ederek şehrimiz işin çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yenileme Çalışmaları Sürüyor

Şehrin önemli arterlerinde düzenleme çalışmalarının devam ettiğini de açıklamalarına ekleyen Toçoğlu, “Kültür sanat merkezlerimiz şehrimize önemli bir renk kattı. Erbakan Bulvarı hemşerilerimizin teveccühünü kazandı. Çark Deresi üzerine yeni bir köprü inşa ettik. Şehrimizin en önemli arterlerinden Sakarya ve Ankara Caddeleri’nde yaya yolu ve orta refüj düzenleme çalışmalarımız sürüyor. Duble yol ve bulvar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm hizmet ortaklarımızla şehrimizin geleceğe hazırlamaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Spor Kompleksi ve İtfaiye Binası

Toplantıda yeni bir proje açıklayan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce şehrimize modern bir itfaiye merkezi inşa edeceğimizi açıklamıştık. Seçim vaatlerimiz arasında da bu proje yer alıyordu. Bu kapsamda Harmanlık futbol sahasının bulunduğu alan üzerine yeni bir sentetik saha inşa ediyoruz. Proje, tribünleri ve oyuncu odalarıyla modern bir spor kompleksi olacak. Ayrıca bu sentetik sahanın yanında da itfaiyemize yeni bir bina yapacağız. Arkadaşlarımız gelişmiş standartlardaki itfaiye kompleksini inceledi. Buna uygun olarak Sakarya’nın deprem şehri olduğu gerçeğini de göz önünde bulundurarak modern bir itfaiye merkezi şehrimize kazandıracağız. İnşallah kısa süre içerisinde bu projemizin de ihalesini gerçekleştireceğiz” dedi.

Hesaplar Bozulacak

Toçoğlu konuşmasını şu şekilde sonlandırdı: “Şehir genelinde 170 milyonluk altyapı yatırımımız var. 25 milyonluk asfalt çalışmamız devam ediyor. Hamdolsun hemşerilerimize verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Gerek hükümetimiz gerekse yerel yönetimlerimizle işbirliği içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Önümüzde önemli bir seçim var. İnşallah milletimiz Türkiye üzerine yapılan hesapları bir kez daha bozacak. Milletimiz 13 yılda yapılan hizmetlerin farkında. Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın” ifadelerini kullandı.