ÇOCUK KARDİYOLOJİSİ DAHİL 12 UZMAN HEKİM GELİYOR

Sakarya’nın sağlık alanındaki gelişmelerine uzman hekim desteği de eklendi. Genel Sekreterlik’ten yapılan açıklamaya göre merkez ve ilçe hastanelerine uzman hekimlerin ataması tamamlandı. Hekimler önümüzdeki hafta görevlerine başlayacak.
Sağlık Bakanlığı Sakarya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada çeşitli branşlarda yapılan atamalarla vatandaşlara sunulan sağlık hizmetlerinin daha da arttırılacağı belirtildi. Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr. Hasan Salih Sağlam uzman hekimlere yeni görevlerinde başarılar dilerken Sakarya’ya da hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Çocuk Kardiyolojisi gibi önemli branş hekimleri atandı. Çocuk Kardiyolojisinin yanı sıra Plastik Cerrahisi, Ramotoloji, Kulak Burun Boğaz, Anesteziyoloji ve Radyoloji Uzman hekimlerinin ataması tamamlandı. 
YENİKENT VE İLÇE HASTANELERİ’NE DE ATAMA YAPILDI
Yapılan atamalarla daha da güçlendirilen hastanelere Yenikent, Geyve, Hendek ve Toyotasa Acil Yardım Hastanesi de eklendi. Genel Sekreterliğin talepleri ve Sağlık Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği kura sonucunda Sakarya’ya kazandırılan uzman hekimlerin branşları ise şöyle:  Yenikent Devlet Hastanesi’ne Genel Cerrah, Toyotasa Acil Yardım Hastanesi’ne İç Hastalıkları, Geyve Devlet Hastanesi’ne Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ve Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Hendek Devlet Hastanesi’ne Göz Hastalıkların ve Anestezi Uzmanı atandı. Hekimlerin önümüzdeki hafta görevlerine başlayacağı belirtildi.