"Değerli Sakaryalılar;
 
Aziz Milletimiz için büyük değer taşıyan bir mübarek Ramazan Bayramı’nı daha sizlerle birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşıyorum.

Bayramlar; mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendirildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine aracılık eden ulvi ve müstesna günlerdir. Bu mübarek günde; dargınlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak, birbirimizi kucaklamalıyız. Sevinmek kadar sevindirmenin de büyük önem taşıdığı bu özel günlerde, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın da gereği olarak yoksul, kimsesiz, hasta ve yaşlıları ziyaret ederek, onlara maddi ve manevi yardımlarda bulunarak, onları sevindirmek manevi duygularımızı güçlendirecektir.

Vatandaşlarımızın bu bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri için başta güvenlik güçlerimiz olmak üzere belediyelerimiz ve diğer ilgili kuruluşlarımız tarafından gerekli tedbirler alınmıştır. Bayram süresince görevi başında olan güvenlik görevlilerine, zabıta, itfaiye ve sağlık personeli ile tüm çalışanlara görevlerinde başarılar diliyor, bayramlarını kutluyorum.

Bu duygularla; Mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve milletimize huzur, sağlık, mutluluk ve hayırlar getirmesini diler, bu vesile ile kıymetli Sakaryalı vatandaşlarımızın her derecedeki kamu görevlisi arkadaşlarımın, sivil toplum kuruluşlarının ve değerli basın mensuplarının bayramını en içten duygularla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım."