Eski dava arkadaşları vefa yemeğinde buluştu

Davanın eskimeyen Dostları

AK Parti Milletvekili A.Adayı Ali İnci’nin düzenlediği vefa yemeği programı, eski dava arkadaşlarını buluşturdu. Vefa yemeğinde, Milli Görüş teşkilatlarının birçok önemli ismi, eski günleri hayırla yâd etti.

 Milli Nizam Partisi, Milli Selamet Partisi, Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde görev alan Milli Görüş teşkilatlarının önemli isimleri katıldı. İnci dostlarını kapıda karşılayıp, uzun uzun sohbet etti.

Topkara “HİZMET AŞKINI TAŞIYAN ÇINARLARIMIZA SELAM OLSUN”

Kur’an tilavetiyle başlayan programda eski fotoğraflardan Oluşan kısa bir slayt Gösterisi yapıldı. Duygulu anların yaşanmasına neden olan slayt gösterisinin ardından  açılış konuşmasını yapan Cevat Topkara, “Geçmişte cesaretin toprağa dövüldüğü, üzerine dağların yığıldığı bir devreden geçerek bizlere bu hizmet aşkını taşıyan çınarlarımızı hürmetle selamlıyorum. Milletin ümitsizliğe düştüğü bir devrede cesaretle öne çıkan tutunduğumuz salatın sonuna gelen bir devrede nurlu bir düğüm atan, geçmişteki meşalelerini bizlerin aydınlanması için yakan o gencecik ömürleri yine gelecek olan nesiller için yakan, uyudum rüyamda gördüm hayat ne güzel şeymiş uyandığımı anladım meğer hayat bir vazifeymiş diyen o çınarlarımıza selam olsun. Üçüncü sınıf vatandaş muamelesi gördüğümüz o Günlerden bizi bugünlere getiren Rabbimize Şükürler olsun. ” dedi.


Uzun yıllar mücadele ve zor günler

Ali İnci’de gönül dostlarıyla bir araya gelmenin kendisini çok duygulandırdığını ve mutlu olduğunu belirterek "Bu sizlerle ikinci buluşmamız. Birarada olmak dostluluğumuzu daha da pekiştirmek ve çocuklarımızın da bu dostluğu devam ettirmesini isterim. Sizlerle uzun yıllar mücadele verip, zor günler geçirerek bugünlere geldik.Birlik ve beraberlik içerisinde çalıştık. Bu davanın zor dönemlerini birlikte göğüsledik. Ama hiç bir zaman yılmadık. Çok çalıştık ve yüce Rabbim bizi bu günlere kavuşturdu. İnşallah daha uzun yıllar sizlerle birlikte güzel hizmetler yaparız" dedi.