Ordulular Dişli’yi ağırladı

Sakarya Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Başbakan Dış Ekonomik İlişkiler Danışmanı AK Parti Milletvekili adayı Şaban Dişli’yi ağırladı.

DENEYİMLİ SİYASETÇİ

Ordulular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ‘nin her ay farklı bir mekanda gerçekleştirdiği üyeleriyle buluşma yemeğine katılan Milletvekili adayı Şaban Dişli, Ordulu hemşerileri ile bir aya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Güresel Et Lokantası’nda düzenlenen yemekte konuşan Dernek Başkanı Mustafa Yücetepe, şehrimizde 3 dönem milletvekilliği yapmış bugün yeniden milletvekili adayı olan deneyimli  bir siyasetçiyi ağırlamaktan onur duyduklarını söyledi.



KÜÇÜK TÜRKİYE

Sakarya’nın küçük bir Türkiye olduğunun altını çizerek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Şaban Dişli, “Lazı, Çerkezi, Abazası, Gürcüsü, Kürdü, Arnavutu, Boşnağı, güzel yurdumun dört bir yanından gelmiş insanıyla muhteşem bir kardeşlik mozaiğinin sergilendiği Sakaryamız adeta küçük bir Türkiye. Burada onlarca etnik kökenli vatandaşımız bir arada, huzur içinde, kardeşçe yaşıyor. Artık kültürlerimiz, yemeklerimiz, gelenek göreneklerimiz hepsi birbirine karışmış. Hepimiz ‘biz’ olmuşuz. Bu birlik, beraberlik, kardeşliğimizin bozulmasına izin vermeyelim” dedi.



GÜVEN ÇOK ÖNEMLİ

Konuşmasında 1 Kasım seçimlerinin önemine de değinen Dişli,” Siyasi istikrar olmazsa, ekonomik istikrarı getirecek o güven ortamını yeniden sağlayamayız. Güven ortamı ile yeniden kalkınmaya başlayacağız.  Türk Devleti’nin geleceği çok önemli. Biz istikrarı yakalayıp ortalama en az yüzde 5 daha büyümezsek, dünya standartlarına ekonomik anlamda yaklaşamayız. İstikrar, güven çok önemli.  Bu kaostan kurtulmamız lazım. Gelin hep birlikte el ele, gönül gönüle verelim, ülkemizi istikrara, aydınlık günlere yeniden taşıyalım” şeklinde konuştu.