“Milletimizle birlikte yürümeye devam edeceğiz”

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, il Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve Il Müftüsü İlyas Serenli’yi ziyaret eden Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali Inci Sakarya’ya hizmet için elbirliği ile çalışacaklarını ifade etti. İnci, kapalı çarşı esnafını da ziyaret etti.

Vatandaşlara da teşekkürlerini ileten ve Ramazanlarını kutlayan İnci, “Gece gündüz demeden sizleri en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

İnci;  “Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmadınız. Çıkan sonuçta milletimizin iradesine saygılıyız. İlçe ilçe, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak sıkılmadık el bırakmadık. Her zaman olduğu gibi halkımızın içinde olduk. Milletimiz kendi iradesini sandıkta söylemiştir.

Sakaryamızda beş vekil çıkarmıştır. Biz bugüne kadar hep milletimiz ile birlikte yürüdük, bundan sonra da milletimiz ile birlikte yeniden büyük Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için gayret edeceğiz” dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’e seçim çalışmaları için teşekkür eden Ali Inci, İl Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve ekibine de çalışmalarından dolayı tebrik ederek Ramazanlarını kutladı.  İl müftüsü İlyas Serenli’yi ziyaret eden Inci, Ramazan ayını tebrik ederek, Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine huzur, Barış ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.