Marka şehir Marka ilçe Marka başkan
AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci, Sapanca Kaymakamı Gökhan Azcan, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, AK Parti Sapanca İlçe İlçe Başkanı Nazmi Bostancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Nuri Dede ve SAPAŞ Müdürü Yusuf Kahveci’yi ziyaret etti.

Sakarya’nın misafir odası

Ali İnci, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’i ziyaretinde yeni akademik kariyeri için hayırlı olsun dileğinde bulundu. Sakarya’nın marka bir şehir olduğunu ve Sapanca’nın da ilimizin en önemli ilçesi olduğunu belirten Ali İnci, “Marka ilçemiz marka belediye başkanımızla çok güzel hizmetler kazanacaktır. Sapanca, Sakarya’nın misafir odasıdır. Sapanca, yeşilin 7 tonu ile, Sapanca Gölü ile gerçekten çok güzide bir ilçemiz. Belediye Başkanımız Sayın Aydın Yılmazer, ilçeyi hak ettiği noktaya taşıyacaktır. Bizler her zaman kendisine destek olmaya hazırız.”dedi.

YERELİ İYİ BİLMEK LAZIM

Ali İnci sözlerine şöyle devam etti: “Yerel yönetimler ile uyumlu olmadan bu şehre hizmet etmeniz çok zor. Ben belediye başkanlığından gelen birikimim ile yerel yönetimlerle uyum içinde çalışmayı bırakın yerel yönetimlerin bir uzvu halindeyim.

Belediyelerimizin beklentilerinin farkındayım. Bunun bilinci ile siyaset yapmak, yerelin sorunlarını Ankara’ya daha hızlı götürmek ve çözümleri daha hızlı bir şekilde üretmek istiyorum. Biz AK Parti’nin bir neferi olarak hizmet etme gayesi ile bu yola çıktık. Bu yolda başımıza gelen ne varsa hepsine göğüs de gerdik, razı da olduk. “
 
Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, AK Parti Sakarya Milletvekili A. Adayı Ali İnci’ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti.