Milletvekili İnci ziyaretler kapsamında Sapanca ve Kaynarca’da halk ve esnafı gezerek, vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti. İnci Sapanca’da öncelikle, rahatsızlığı nedeniyle istiratte olan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İnci, Başkan Yılmazer’e, seçimlerde kendileri ile birlikte gezerek vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür etti. İnci daha sonra AK Parti Sapanca İlçe Teşkilatını ve esnafını tek tek ziyaret edip lokum dağıtarak teşekkür etti.

Milletvekili İnci, Sapanca ziyareti sonrasında Kaynarca’ya geçti. AK Parti Kaynarca İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, ilçe başkanı, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları ile yönetimine, vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Sakarya güven tazeledi

Kaynarca esnafını ve vatandaşları gezerek teşekkür eden İnci, Ankara’da, Sakarya’yı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek “ Sakarya’mız bizlere güvendi, halkımızın bizlere verdiği güçle en iyi hizmeti vermenin gayreti ile çalışacağız. Sakarya  halkı güçlü bir şekilde AK Parti’den beş milletvekili çıkararak güven tazeledi. Daha aydınlık, daha iyi bir Türkiye’ye kavuşmak için bugünleri iyi değerlendirmemiz ve birlik beraberliğimizi korumamız gerektiğine inanıyorum” Dedi.