“Partimiz isim partisi değil nesillerin partisidir”

“Onlar alkış yapar, biz hizmet yaparız”

AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Ali İnci, bir günde üç ilçe de programa katıldı. Pamukova, Geyve ve Kaynarca ilçelerini ziyaret eden İnci büyük bir sevgi ile karşılandı.
“Her seçim kendi içinde önemlidir ancak bu seçim sivil anayasa, istikrar ve çözüm sürecinin anahtarıdır” diyen Ali İnci, halktan destek istedi.

Yedi düveli tuş ettik

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci,  7 Haziran seçimlerinde zaferle çıkacaklarını ifade etti. İnci “Bu seçim çok önemli, 13 seneden beri 10 tane seçim geçirdik. Her seçimde yedi düvel AK partiye karşı birleşti, her seferinde yedi düveli tuş ettik, Allah’ın izni ile yine tuş edeceğiz.  7 Haziran seçimlerinde bu birlikteliğimizi sandığa yansıtarak Allah’ın izni ile 7’de 7 yapacağız.”dedi.

Gönülleri birleştirdik

İnci, muhalefeti eleştirerek, “Alkış bir şeye teşekkür etmek için yapılır.  Onlar alkış yapar, biz hizmet yaparız.  AK Parti olarak torunlarımızın bile övüneceği, milletimizin rahat ve huzurlu geleceğini temin eden eserlere imza attık. Biz sorunları torunlarına bırakan bir anlayış içinde değiliz. Türkiye’nin her köşesine ulaştırdığımız hizmetler ile bu ülkede gönülleri birleştirdik. Havayolunu halkın yolu yaptık. Türkiye 76 yılda yapılan 6 bin km yola 13 yılda 18 bin km daha ekledik. Hizmet ile milliyetçilik olur. Hizmet ile birlik beraberlik kardeşlik sağlanır. Milletin hayal ettiğini gerçeğe dönüştürdük" dedi.



Bir ilacın üstünde 5 tane etiket olurdu


Ak Parti döneminde sağlık sektöründe çağ atlandığını söyleyen İnci, “Eskiden hastanelere gittiğimizde sabah erkenden gider sıra alır, sonra muayene biter bitmez gider eczane kuyruğuna girer ilaçların çoğunu da alamazdık. Bir ilacın üstünde 5 tane etiket olurdu. Ama şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz var. 7/24 çalışan ambulanslarımız bir telefonla gelip evimizden alıyor. Bunlar sizlerin desteğiyle iktidar olan Ak Parti sayesinde oldu. Bu seçimde de desteğinizi verin ve daha fazla hizmet getirelim’ dedi.
 


Bu millet iğnenin deliğinden bir daha geçmez

İnci sözlerine şöyle devam etti: Hizmet için güç gerekir. Güç de iktidarda olur. Sizler oylarınızı verdiniz, AK Parti iktidar oldu ve Türkiye’de yapılmayan hizmetler yapıldı. Sağlıkta eğitimde duble yollarla Türkiye kalkındı. 7 Haziran’da sizler daha çok oy vereceksiniz ki bu hizmetler sizlere daha fazla yapılacak. Türkiye eski Türkiye değil, artık yeni Türkiye var. Bu millet iğnenin deliğinden bir kez geçti bir daha geçmez.  Partimiz isim partisi değil nesillerin partisidir.” Gittiği ilçelerde yoğun ilgi ile karşılaşan İnci, halkın gösterdiği teveccühe teşekkür etti ve önümüzdeki seçimler için partisine destek istedi.