7 Haziran 2015 genel seçimlerinde AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı olmak için, Hendek Belediye Başkanlığından geçtiğimiz günlerde istifa eden Ali İnci, ilçe teşkilatlarını ziyarette bulunuyor. İnci, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı ziyaret edip ardından belediye konferans salonunda partililer ve Akyazılılarla buluştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci’nin ziyaretinde Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, ve partililer hazır bulundu.
 
AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci, Akyazı’nın Hendek’in komşu ilçesi olduğunu belirterek” İhtiyaç olan her yere destek verdik. Pakistan’a Hendek Mahallesi kurduk. Açılışını Başbakanımız yaptı.

Türki Cumhuriyetlerine hizmetlerimiz oldu. Sadece Hendek’te değil, Sakarya’da, Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde ve yurtdışında Hendek Belediyesi’nin çalışmaları oluyor. Biz hizmet yaparken ölüm öncesi halka ölüm sonrası hakka hesap vermenin bilinç ve şuuru ile hizmet yapıyoruz. 16 yıl belediye başkanı olarak sadece Hendek’te değil ihtiyaç olan her yerde hizmet vermeye çalıştım. İnşallah bundan sonra da milletvekili olarak hizmet vermek istiyorum” dedi.
 
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,  AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci'ye çıktığı yolda başarılar diledi.