İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Kılıç, Burada delegeler ile bire bir temas kurarak, kongre için hazırlanan davetiyeleri kendi elleri ile delegelere vererek Kongreye katılımlarını istiyor.

AK Parti Sakarya İl Başkan Adayı Fevzi Kılıç, Başbakan Prof. Dr Ahmet Davutoğlu’nun katılımı ile 7 Şubat Cumartesi günü Serdivan Spor Salonunda yapılacak kongrenin coşkulu bir şekilde geçmesi için mevcut il yönetimi ile birlikte aralıksız çalışıyor. Kongre için hazırlanan davetiyeleri ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek delegelere teslim eden Kılıç ”Başbakanımızı coşkulu bir şekilde karşılayacağız. Kongremize tüm delegelerimizin katılıp oylarını kullanmasını istiyoruz. Bu sebeple il yönetimimiz ile birlikte ilçe teşkilatlarımıza ziyaretler yapıyoruz. Burada ilçe yöneticilerimiz, belediye başkanlarımızla görüşüp bilgi alışverişinde bulunduğumuz gibi delegelerimize davetiyeleri de bizzat vererek katılımlarını istiyoruz.  İnşallah Sakaryamıza yakışır coşkuda bir kongre yaşayacağız.” dedi.

İlçe teşkilat ziyaretlerini Sapanca, Gevye, Taraklı, Pamukova Hendek ve Erenler ile sürdüren AK Parti İl Başkan adayı Kılıç bu ziyaretlerde Vatandaşlar ile de samimi görüşmeler yaptığı gözlendi. Vatandaşlar ile selamlaşarak onlara hal hatır soran Kılıç küçük çocuklar ile ilgilenerek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.