Ak Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Yusuf Demir başkanlığında 24. Dönem son grup toplantısının ardından siyasileri ziyaret etti.

Gençler ilk olarak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile görüştü. Daha sonra AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün ve Hasan Ali Çelik’i ziyaret etti. Ziyarete AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, İl Sekreteri Serkan Cerrahoğlu ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam , Sakarya’nın hızla gelişip kalkındığını belirterek “Sizler kendinizi geliştirmelisiniz, yeni yeni projeler üretmelisiniz. Bizim için geleceğin teminatı olan gençlerimiz önemlidir. Sizlerin görevi çok çalışmak ve iyi yerlere gelmektir “ diyerek, öğretmenlik yıllarından anılarını anlattı. Çok kitap okumayı tavsiye eden Ayşenur İslam gençlere, İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı, Akdeniz, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, Huzur ve Yaralı Bilinç gibi kitapları okumalarını tavsiye etti.

“Ülkemizin Aydınlık Geleceğini Görüyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayhan Sefer Üstün, “Sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizler, alacağınız kaliteli eğitimle ülkemizi her alanda dünyaya tanıtacaksınız.” dedi. Yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dileyerek sözlerine başlayan Hasan Ali Çelik “Ben o güzel yüzlerinizde, gözlerinizde ve alınlarınızda ülkemizin aydınlık geleceğini görüyorum. Sizlerin bu denli güzel çalışmalarınızı gördükçe geleceğimizin emin ellerde olduğunu rahatlıkla görebiliyorum” dedi.

“Yorulmak Nedir Bilmeden Çalışacağız”

AK Parti Sakarya İl Gençlik Kollarının faaliyetlerinden bahsederek sözlerine başlayan AK Parti Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir, “AK Parti kadroları olarak 7 Haziran’da 7 güzel insanı Ankara’ya göndermeye hazırız. Başbakanın gençlere verdiği önemin bilincinde olarak yorulmak nedir bilmeden çalışıp hep birlikte AK Parti bayrağını Sakarya’da daha güçlü dalgalandıracağız” dedi.

Sakarya İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ve Hasan Ali Çelik’e gençlere göstermiş olduğu ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.AK Partili gençler günün anısına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’la öz çekim yaptılar.