BAŞKAN KELEŞ’TEN ENGELLİ DERNEKLERİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, Sakarya Otizmle Yaşam Derneği, Sakarya Beyazay Derneği ve Engelliler ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti.

CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş, İl başkan yardımcıları Gönül Yıldız İrşi, Hayriye Atabey ve Ayhan Kadanalı ile Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bülent Dik, Sakarya Otizmle Yaşam Derneği Başkanı Gülser Ergün ile Sakarya Beyazay Derneği Başkanı Ferruh Kaledibi ile dernek yöneticilerini ziyaret etti.

Engelliler ve Yardımlaşma Derneklerini ziyaret ettiler

Engellerin hep birlikte ortak hareket ederek kaldırılacağını dile getiren Başkan Ecevit Keleş, “Engelli kardeşlerimizin sosyal hayata entegre olmaları için derneklerimiz çok önemli bir görevi yerine getiriyor. Bu anlamda derneklerimizi ziyaret ederek talep ve beklentilerini dinliyor, Partimizin engellilere yönelik politikalarını anlatıyoruz. Her zaman derneklerimizin yanındayız. Misafirperverlikleri ve hoş sohbetleri için dernek başkanlarımız Bülent Dik’e, Gülser Ergün’e ve Ferruh Kaledibi’ye ve derneklerimizin yönetimlerine teşekkür ediyorum” dedi.