CHP İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetimini ağırlayan Başkan Yüce, “Şehrimizin yeşilini, doğasını, suyunu, toprağını korumak, tarımda en iyi verimi almak en büyük arzum. İnşallah Sakaryamız yeşili ve toprağı koruyan belediyecilik anlayışımızla gelişimini sürdürecek” dedi. Başkan Yüce, ortak paydası Sakarya olan herkesin düşüncesine de açık olduklarını söyledi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ecevit Keleş ve yönetimini makamında ağırladı. Başkan Ekrem Yüce, İl Başkanı Keleş’in kent ile ilgili hassasiyetlerini dinledi. Keleş, kentsel dönüşüm ile ilgili yaptığı çalışmalardan ötürü Başkan Yüce’ye teşekkür etti.

Yeşil ve toprak hassas noktamız

İl Başkanı Keleş’in tarım arazileri ve yeşil alanlarla ilgili görüşlerini yanıtlayan Başkan Yüce, “Şehrimizi daha yaşanabilir hale nasıl getirebiliriz diye gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Şehir hepimizin ve şehrin nefes alacağı yeşil alanlar öncelikli hassasiyetimiz. Tarım arazilerinin korunması ve verimin artırılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca yeşil hassasiyetimiz ile yeni yaşam alanları oluşturmak arzusundayız. Mesleğim gereği de tarıma olan hassasiyetim çok yüksek. İnşallah bu alanda ülkemizde örnek olacağız” dedi. Başkan Yüce, kentsel dönüşümde de kararlı olduklarının altını çizdi.