AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediyesi Başkanı adayı Ekrem Yüce, Hendek Belediye Başkan Vekili Sevda Salihoğlu’nu ziyaret etti. Yüce, Hendek Belediyesini ziyaret ederek, birimlerdeki çalışanlarla selamlaştı. Ekrem Yüce’ye ziyaretinde Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, AK Parti İlçe Başkanı İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, teşkilat mensupları ve belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Emanete sahip çıkıyoruz

Hendek Belediyesi’nin çalışmaları ile her zaman örnek olduğunu belirten Salihoğlu, “Belediyemiz tüm birimleri gece gündüz çalışarak hizmetleri aksatmadan vatandaşlarımıza hizmet etmektedir. Vatandaşlarımızdan gelen tüm talepler değerlendirilerek çözümü konusunda elimizden geleni yapıyoruz. Hendek halkının emanetine ve bize verdiği yetkiye en iyi şekilde sahip çıkıyoruz. Bu konuda kimsenin en ufak bir tereddütü olmasın”dedi.

“Siyasette mihenk noktası hizmettir”

Başkan Vekili Sevda Salihoğlu, “Siyasette mihenk noktası hizmettir. Başkan adayımız değerli büyüğümüz Sayın Ekrem Yüce’nin tecrübe, bilgi ve birikimleri ile Sakarya'yı en güzel yerlere taşıyacağına yürekten inanıyorum ve başarılarının devamını diliyorum."diye konuştu.

Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce de AK Parti'nin kuruluşundaki ilk günkü heyecana sahip olduklarını belirterek, millete hizmet için çalışacaklarını söyledi. Yüce sözlerine şöyle devam etti. "Hendek çok güzel ilçelerimizden bir tanesidir. Sosyal, kültürel, sanayi, tarım ve imar açısından gelişimi ile birlikte Sakarya'mızda adeta cazibe merkezi haline gelmiştir. Zaten bizim de amacımız tüm ilçelerimizin konumlarına ve iç dinamiklerine göre bölgelerinin yıldızı olmalarıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde bu uğurda elimizden gelenin fazlasını yapacağız inşallah."